عنوان نداره!
پنجشنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۲، ۰۹:۱۹ ب.ظ
خب ;;)
امتحانام تموم شد! بگذریم که چطور بود :-"
حالا پروژه ها شروع شد!
اینم مهم نیست :دی
مهم اینه که واسه اولی نبار ت وزندگیم چیزی به جز نیمرو و سوسیس سرخ کرده درست کردم :))
ساعت 6 مامانم زنگ زده بود وسط حرفهام ازش طرز پختن استنبولی رو پرسیدم ;;) ساعت 7:30 زنگ زده میگه خوشمزه شد؟ :)) میگم چی؟! میگه استنبولی دیگه :)) بعد دیدم مامانم خیلی منتظره رفتم پختم :)) 1.5 طول کشید:-"
این برنجه اولش خوب بودا :-" منتها من هی توش آب ریختم :)) اینه که دونه هاش یه مقداری به هم چسبیدن! :دی
ولی خوشمزه ست :-" :-"
مهم اینه که شروع خوبیه :دی
- ۹۲/۱۰/۲۶
آشپزی به نظر من کار سختی نیست اصلا!!فقط کافیه حسش رو داشته باشی و وقتش رو!
در مورد آب ریختن تو پلوهای کته شونده!: اگر به اندازه تقریبا یک و نیم برابر حجم اولیه برنج توش آب بریزی موقع خیس کردن، دیگه نیاز چندانی به آب نداره. البته به شرطی که شعله اش زیاد نباشه :)